Deze disclaimer is van toepassing op de website btw-berekenen-online.nl. Door gebruik te maken van deze website stem je in met de voorwaarden en bepalingen zoals beschreven in deze disclaimer. Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij je om geen gebruik te maken van de website.

Algemeen

De informatie op de website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen we geen garantie geven voor de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid of actualiteit van de informatie op de website. Het gebruik van de verstrekte informatie is geheel op eigen risico.

Gebruik van de btw calculator

De btw calculator op de website biedt een hulpmiddel om snel en eenvoudig btw-berekeningen uit te voeren. Het is echter belangrijk op te merken dat de resultaten die door de calculator worden gegenereerd indicatief zijn en niet als juridisch of financieel advies mogen worden beschouwd. Voor specifieke btw-vraagstukken en advies raden wij je aan om contact op te nemen met een gekwalificeerde professional.

Externe links

De website kan links bevatten naar externe websites van derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. We hebben geen controle over de inhoud, het privacybeleid, de beveiliging of de betrouwbaarheid van deze externe websites. Het klikken op dergelijke links is voor eigen risico en wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van dergelijke externe websites.

Contact opnemen

Indien je vragen, opmerkingen of verzoeken hebt met betrekking tot deze website of de inhoud ervan, kun je contact met ons opnemen via de volgende informatie:

E-mail: info@btw-berekenen-online.nl

Contactformulier: https://www.btw-berekenen-online.nl/contact/

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen in de disclaimer worden van kracht op het moment van publicatie op de website. We raden je aan om regelmatig deze pagina te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Toepasselijk recht

Deze disclaimer wordt beheerst door en ge├»nterpreteerd in overeenstemming met de wetten volgens het Nederlands recht.  Eventuele geschillen die voortvloeien uit deze disclaimer zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Nederland.